FENKA
Fenka labels
Fenka labels
Fenka labels
Fenka labels
Fenka labels
INDUSTRIAL PACKING

Alle kartonnen dozen op maat maken wij speciaal voor u. U bepaalt zelf de afmetingen en of u de doos wilt laten bedrukken. Zo zorgen we voor de beste verpakking en uitstraling van uw product.

Met de kartonnen dozen op maat bent u verzekerd van de stevigste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is bij verschillende industrial packaging.

Bij ons kunt u er dan ook vanuit gaan dat u uw producten veilig kunt verzenden of opslaan. Uw klanten zullen blij zijn met hun intacte producten, uiteraard dankzij de duurzame en degelijke kartonnen dozen op maat waarin u ze verzendt!

DOZEN
Onze duurzame verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om uw producten te promoten en te beschermen, ongeacht hun vorm of grootte. Toeleveringsketens kunnen veeleisend zijn, dus al onze verpakkingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw producten in optimale staat op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om het verpakken van kleine of grote, lichte of zware industriële producten, we gebruiken bewezen wetenschappelijke methoden om de rol van verpakkingen in uw toeleveringsketen te optimaliseren - om u de zekerheid te geven dat u volledig op risico beoordeelde beslissingen neemt die meetbare kostenbesparingen opleveren.

Uw naam
Telefoonnummer
Op welke dag en tijd wilt u worden gebeld?