FENKA
Fenka labels
Fenka labels
Fenka labels
Fenka labels
Fenka labels
Printshop • Care- en washlabels

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige kledinglabels. Hierdoor kunnen we jou de mooiste en beste labels leveren. Van washcarelabels tot labels met een andere print, we maken het allemaal.

Levertijd binnen 1 week!
Het maken van een drukstempel bij een nieuwe order neemt 3 dagen in beslag. Na goedkeuring van de drukstempel kan de productie opstarten.
Bij het ontwerpen van het waslabel dient er rekening te worden gehouden met twee zaken: de wasinstructies en de symbolen. In de wasinstructies beschrijf je hoe het artikel het beste gewassen kan worden. Met de wassymbolen zelf geef je aan op welke temperatuur het kledingstuk gewassen moet worden. Ook geef je aan of deze in de droger kan en vermeld je andere relevante zaken. Ten slotte kun je nog je eigen merk of logo toevoegen aan je wasetiketten.

Al onze producten zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Dit label is immers belangrijk, omdat de informatie die er op staat aangeeft hoe een kledingstuk bijvoorbeeld gewassen moet worden.

Uw naam
Telefoonnummer
Op welke dag en tijd wilt u worden gebeld?